Bemutatkozás

Üdvözöljük honlapunkon!

Vállalkozásunk 2003-ban indult egyéni vállalkozásként. Kezdetben nyílászárók beépítésével foglalkoztunk, majd látva a piacban rejlő lehetőségeket 2006-tól megkezdtük a homlokzati nyílászárók forgalmazását is.
A piac és az ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, valamint a folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2008-tól társasággá alakultunk Vasi Plastwood Kereskedelmi és Szolgáltató Kft néven. Cégünk alakulása óta folyamatosan bővíti termékkínálatát, melynek eredményeként a nyílászárók mellett beltéri ajtók, árnyékolástechnikai rendszerek, valamint garázskapuk széles választéka is megtalálható a palettán, legyen az széria vagy akár egyedi gyártású, formatervezett termék.
Ügyfeleink nem csupán kitűnő alapanyagokból álló termékeket kapnak tőlünk, hanem olyan ajtót, ablakot, amely magába rejti a legmodernebb gyártósorok által garantált pontosságot, az ISO 9001:2000 tanúsítvány által szavatolt megbízhatóságot, és a több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek munkáját. Célunk, hogy az egyszerűtől a luxusig, minden érdeklődő megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb nyílászáró, árnyékoló és egyéb kiegészítő termékeket.
0+

Project

0+

Ügyfél

0+

Munka

Partner & Ügyfél visszajelzések

Kikérjük ügyfeleink és partnereink véleményét munkáinkról.

Segítségre
van
szüksége?

Keressen meg minkét és
mi segítünk önnek!

2003 óta
foglalkozunk ablakok és ajtók beszerelésével.
Több, mint 1000 ajtó és ablak beszerelésén vagyunk túl ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére.

Árajánlatkérést ill. garanciális problémák bejelentését az info@vasiplastwood.hu e-mail címen tehetik meg!