hun :: eng :: deu
TERMÉKEK
MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK
FA NYÍLÁSZÁRÓK
ALUMÍNIUM NYÍLÁSZÁRÓK
TETŐTÉRI ABLAKOK
BELTÉRI AJTÓK
ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
GARÁZSKAPUK
PÁRKÁNYOK
KIEGÉSZÍTŐK
KIEMELT AJÁNLATOK

Aktuális ajánlatunk!
   
Bemutatkozás Termékek Szolgáltatás Partnerek Letöltés Referenciák Ajánlatkérés Elérhetőség

Bemutatkozás - Üdvözöljük Honlapunkon!


Az ablakok és ajtók otthonunk ékességei, ha tetszik, bútordarabjai. Meghatározzák a homlokzat arculatát, a helyiségek jellegét, az ablakoknak köszönhetjük a különféle fény- és térhatásokat. A helyesen megválasztott nyílászárók pozitívan befolyásolják a helyiség légkörét, az épületben tartózkodók életminőségét.
Cégünk minőségi nyílászárók értékesítésével foglalkozik. Vállalkozásunk 2003-ban indult egyéni vállalkozásként. Kezdetben nyílászárók beépítésével foglalkoztunk, majd látva a piacban rejlő lehetőségeket 2006-tól megkezdtük a homlokzati nyílászárók forgalmazását is.

A piac és az ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, valamint a folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2008-tól társasággá alakultunk Vasi Plastwood Kereskedelmi és Szolgáltató Kft néven. Cégünk alakulása óta folyamatosan bővíti termékkínálatát, melynek eredményeként a nyílászárók mellett beltéri ajtók, árnyékolástechnikai rendszerek, valamint garázskapuk széles választéka is megtalálható a palettán, legyen az széria vagy akár egyedi gyártású, formatervezett termék. Ügyfeleink nem csupán kitűnő alapanyagokból álló termékeket kapnak tőlünk, hanem olyan ajtót, ablakot, amely magába rejti a legmodernebb gyártósorok által garantált pontosságot, az ISO 9001:2000 tanúsítvány által szavatolt megbízhatóságot, és a több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek munkáját. Célunk, hogy az egyszerűtől a luxusig, minden érdeklődő megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb nyílászáró, árnyékoló és egyéb kiegészítő termékeket. 
- Élvonalbeli hazai és nemzetközi gyártók termékei
- Hosszú életű, garantált minőségű termékek
- 1-10 év garancia
- Referenciák
- Jól képzett szakembergárda
- Precíz, tiszta munkavégzés
- Bemutatótermünkben megtekinthető, kipróbálható termékek
- Helyszíni felmérés, szaktanácsadás
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Szerzői jogok | Copyright © 2011. Vasi PlastWOOD Nyílászáró Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu